Op deze kinderwens site vind je veel informatie over IVF, ICSI, IUI, KI en kun je ervarings verhalen lezen en vragen stellen via het forum.

 

 

          

 

 

Links

 Informatie & Tips 

  Gevoelens man/vrouw  

   Vraag & Aanbod 

 

 

 Nieuws uit de Media      

 

  Moeders voor Moeders

 

   Ontspanning 

 Wat is nieuw

 

 

 

 

In augustus 2001 zijn mijn vriend en ik er achter gekomen dat een kindje krijgen op een normale manier niet zo makkelijk gaat.  Na veel ziekenhuis bezoekjes, hebben we in totaal 5 IVF-ICSI behandelingen en 2 cryo terugplaatsingen achter de rug. Bij de 2e IVF behandeling was ik zwanger geraakt, maar helaas is het uitgedraaid op een miskraam.

 

 

Eind 2007 hebben we onze 5e IVF-ICSI behandeling gehad. Deze keer hebben we het in België gedaan, omdat de techniek daar iets verder is dan in Nederland. Deze behandeling zelf is helaas mislukt maar ze hadden een aantal cryo's ingevoren en daar ben ik zwanger door geraakt en op 27 oktober 2008 is onze wens eindelijk uitgekomen.

 

 

Deze site heb ik gemaakt om van me af te schrijven en doordat ik nu weet hoe moeilijk het is en hoeveel verdiet en tegenslagen je mee kunt maken wil ik via deze site proberen een steun voor anderen te zijn die in de. Zo kun je op deze site ervarings verhalen van andere mensen lezen en je eigen kinderwens verhaal toevoegen.

 

 Voorstellen +  Uitleg v/d site

 Mijn Kinderwens Verhaal

 Mijn Kinderwens Gevoel  

 Mijn Gedichten  

 Mijn Adoptie Verhaal

 Leden Contact / Forum

 Vriendenboek / Ledenlijst

 Ervaringsverhalen van Leden

 Kaarten Verstuur Actie
 Gedichten van Leden
 De Sterren van de Site

Spreuken over de Kinderwens 

 Liedjes over de Kinderwens 

 

 

 

 Banners van de site 

 

 

 

 

 Linken

 

 

 

 

 

 Klik hier: als je info, aanvullingen of suggesties voor de site wil insturen